Tips en de beste vibrator voor vrouwen

Het beste voor dubbele stimulatie

Sex and the City-fans zullen “the Rabbit” herinneren; nu zijn er de vernieuwde (en draadloze!) rabbits Habit . Leuke functies omvatten een twirling, G-spot stimulerende kop; fladderende,-clitoris strelende konijnen-oren; en een schacht van tuimelende parels die de vaak verwaarloosde vaginale opening stimuleren.

-> > > Klik hier voor alle dubbele stimulatie vibrators < < <-

Beste voor stelletjes

Deel de actie met je met de We-Vibe 4, een zijdezachte siliconen gadget die je daadwerkelijk kunt dragen tijdens de seks. De grote uiteinde knuffelt je clitoris, terwijl de kleinere vlakkere uiteinde naar binnen glijdt om je G-spot-met te stimuleren met veel ruimte voor hem over om er bij te passen. (Werkelijk waar!)

Beste voor traditionalisten

Voorheen bekend als de Hitachi, en aangeduid als de “Cadillac van vibrators,” de Magic Wand bestaat al sinds de jaren ’70. Waarom is deze zo populair? Met 5.000 trillingen per minuut, is het het enige wat sommige vrouwen krachtig genoeg vinden om de klus te klaren. De wand is hoorbaar en beschikt over een koord, in ieder geval zal de batterij niet ineens op zijn!

-> > > Klik hier voor alle massagestaven < < <-

Beste voor het raken van de G-spot

‘S werelds best verkochte G-spot vibrator kreeg onlangs een upgrade en heeft nu verbeterde silicone-materiaal waardoor hij o.a. zijdezacht aanvoelt, een 100 procent toename in kracht, en zes pulsatie patronen. Bovendien waterdicht!