4 Tips en de beste strapon produkten voor pegging

Tip 1: Welk type van Strapon Harnas is het beste voor Pegging?

Sensual-PeggingPegging is geen seksuele oriëntatie maar een seksuele daad, bij deze daad is het materiaal van essentieel belang. De beste strapon harnas moet een zijn die zich aanpast aan de contouren van de heupen en kont, moet strak genoeg zitten om de dildo stevig op zijn plaats te houden, maar toch flexibel genoeg om u bewegingsvrijheid te geven. Uw keuze van het materiaal is echt een kwestie van persoonlijke smaak en budget.

-> > > Klik hier voor alle strapon harnassen < < <-

Tip 2: Welke type Dildo en welk materiaal is het beste voor Pegging?

janeedildopeggingSpecifiek voor pegging dient uw dildo vrij hard en flexibel te zijn. De vorm van de dildo is erg belangrijk, zie je de afbeelding? De onderdelen die omcirkeld zijn zijn de belangrijkste en dienen te wrijven tegen de prostaat. Dat is juist. Na eventueel wat oefenen kan er door deze wrijving een intense orgasme ontstaan zonder de eigen penis aangeraakt te hebben.

-> > > Klik hier voor alle voorbind dildos < < <-

Tip 3: Strapless dildo :

Strapless dildo’s zoals deze: strapless dildo zwart en strapless dildo gal pal geven dubbel plezier, wat betekent dat je beide gepenetreerd wordt op hetzelfde moment. Sommige vrouwen zeggen dat “strapless dildo’s” ze een meer realistische sensatie geven van het hebben van een piemel. Sommige vrouwen zijn in staat om de strapless dildo zonder een harnas te dragen door gebruik te maken van hun bekkenbodemspieren en het speelgoed op zijn plek te houden, maar velen zeggen dat ze liever met de extra steun van een dildo harnas werken.

-> > > Klik hier voor alle strapless dildos < < <-

Tip 4: Welk type glijmiddel is het beste voor anale penetratie?

Waterbasis glijmiddel wordt algemeen beschouwd als de veiligste glijmiddel voor alle doeleinden te zijn. Het is ook populair aangezien veel mensen het niet irriterend vinden en het vreet niet aan latex. Een prima voorbeeld is: Man Basic Waterglide.

-> > > Klik hier voor alle glijmiddelen < < <-