Tips en de beste anale dildo’s plug’s voor jou

1/4: Beste anale dildo

Plugs en beads zijn gemaakt om te blijven zitten, bij anale dildo’s gaat het om het stoten. Ze zijn beter voor de meer ervaren anale verslaafden. De volgende dildo’s zijn specifiek bedoelt voor anaal genot.
-> > > Klik hier voor alle dildo’s < < <-

2/4: Het beste voor de prostaat

Prostaat stimulators zijn het anale speelgoed voor de jongens, perfect gevormd om de prostaat te stimuleren voor de meest ongelooflijke orgasmen van uw leven. Ze zijn hiervoor een beetje beter geschikt dan butt plugs – het gaat meer om de vorm dan de grootte.

3/4: De beste butplugs

Butt pluggen kunnen worden gebruikt om uw spieren te ontspannen voor anale seks, maar dat is niet alles wat ze zijn goed voor. Kontpluggen creëren ook druk op de achterkant van de vagina bij vrouwen, of op de prostaat bij mannen, waardoor alles intenser wordt! Wanneer ze verwijdert worden op het punt van climax, kunnen deze een wereld van verschil maken. Laten we niet vergeten dat de mannelijke G-spot geraakt wordt – anaal spelen is voor iedereen.-> > > Klik hier voor alle massagestaven < < <-

4/4: De beste voorbereiding op anale seks

Wil je zorgen dat je deftig en lekker schoon blijft bij anale spelen? Anale douches betekenen dat je fris en klaar bent om te gaan. Vul het grote squeezy bal met water en steek de tube in je om op te ruimen. Het kan raar voelen maar als je eenmaal gewend bent aan het gevoel zal het je helpen zonder angst te genieten.